یکی از حوزه های بکر که قابلیت سرمایه گذاری و کار بسیاری دارد تولید جوانه های گیاهان زراعی و دارویی و استفاده از آنها در تغذیه و مکمل های غذایی است. در هنگام جوانه زدن گیاهان تغییرات شگرفی در زمینه مواد تشکیل دهنده بذر رخ می دهد و مواد انرژی زا و بسیار مفیدی سنتز می شود.
برای رفع فقر غذایی و مکمل های ورزشی و همچنین در صنایع غذایی و تغذیه کودک، آرد جوانه گیاهان زراعی و دارویی می تواند بسیار مفید و موثر باشد. تولید سالاد و پخت انواع کوکو با این جوانه ها از دیگر مصارف آنهاست.
برخی از گیاهان پیشنهادی جهت تولید جوانه:
ماش
یونجه
فوا
شنبلیله
خردل
گندم
کلم بروکلی
آفتابگردان
سویا
تربچه
کلم
عدس
پیاز
برای دریافت اطلاعات بیشتر واژه Sprout را جستجو نمایید.